❤ Suikervrij Ⓥ 100% plantaardig ✗ Conserveermiddelvrij Ⓔ E-nummer vrij ⬇ Laag in calorieeen © Dagvers ✔ 100% VEGAN ♻ VERS GEPERST ❕ GROTE VOORRAAD
❤ Suikervrij Ⓥ 100% plantaardig ✗ Conserveermiddelvrij Ⓔ E-nummer vrij ⬇ Laag in calorieeen © Dagvers ✔ 100% VEGAN ♻ VERS GEPERST ❕ GROTE VOORRAAD

Over ons

Farm to Bottle:

Dutch Juicery volgt een ‘’farm to bottle’’ benadering, dat betekent dat we prioriteit geven aan het rechtstreeks betrekken van ingrediënten van lokale boeren die duurzame landbouwpraktijken volgen en de gezondheid van de landbouwbodem bevorderen.

Kwaliteit:

Door het distributieketen volledig in handen te hebben kan Dutch Juicery ervoor zorgen dat de ingrediënten en de koudgeperste sappen onder de juiste omstandigheden opgeslagen en vervoerd worden. Dutch Juicery heeft onbeperkt toegang tot het meest verse, hoogwaardige en breed assortiment voor het maken van het koudgeperste sap/ coldpress sap. Hierdoor blijft de versheid van de sappen van hoge kwaliteit en dat proef je ook.

Kennis & expertise:

De appel valt niet ver van de boom…. Op het gebied van producten en processen is Dutch Juicery een voorloper op het terrein van verse groente- en fruit. Van teler ervaring tot en met het vermarkten. Inmiddels de tweede generatie die zich verder aan het ontwikkelen is op dit gebied en nu door het aanbod van koudgeperste sappen. Ook bekend als koudgeperste sap/coldpress sap.

Variatie:

Door minder uit te geven is het mogelijk om ook toegang te krijgen tot veel variatie aan voedingsstoffen. Dutch Juicery voorziet aan een breed scala behoeften en wensen bij het kiezen van koudgeperste sappen/ coldpress sap.

Profiteer van aantrekkelijke prijzen:

Omdat we het distributieproces in handen hebben is het mogelijk de kosten te beheersen. Hierdoor kunnen we een betere kwaliteit en een lagere prijs aanbieden voor koudgeperste sappen/ coldpress sap. Daarnaast bieden we het gehele jaar door nieuwe smaken aan.

Zeer tevreden

5/5
Als grote liefhebber van gezonde en smakelijke sappen, kan ik zeggen dat ik onder de indruk ben van de kwaliteit en variëteit van de sappen van Dutch Juicery.
× Hoe kan ik je helpen?